-
   
Mariska Nout van MN Sporthorses
"Kundige en vriendelijke amazone! En vooral eerlijk tegenover het paard. Heeft veel liefde voor paarden en veel gevoel voor het rijden. Ik zelf heb er qua rijden al heel veel geleerd en meer gevoel voor rijden ontwikkeld! Een echte professional in alle aspecten van de paardensport! Dus zeker een aanrader!!"
 

 
Eva de Kam
"Na een lange tijd niet "serieus' gereden te hebben ben ik sinds kort weer gestart met een nieuwe uitdaging die ook, naar alle tevredenheid, gestald staat bij Landlust Horses. Vanzelfsprekend les ik bij Laurie. Mijn paard en ik zijn de ouderwetse manier van rijden gewend, erg gericht op "het plaatje" in plaats van de harmonie die je graag wilt samen met je paard! Tijdens de lessen leren wij 'lui' te rijden: vanuit rust, ontspanning, op eigen benen en op gevoel. Erg moeilijk voor ons allebei, een echte mindset, maar het voelt al zoveel beter! 

Ik ben blij met de rust, tijd en uitleg die Laurie geeft tijdens de lessen, maar ook daarbuiten als ze even langsloopt of vanuit de stal kijkt. Ze houdt goed rekening met mij als amazone (spanning na val) en mijn paard (sensibel). Laurie anticipeert goed op wat haalbaar is, waardoor ik steeds weer tevreden en vol trots afstap na een les en zelf verder kan werken tot de volgende les. Lessen kan dus gewoon wel leuk zijn op deze manier!"

 
 
Femke Steenbergen 
"Na vele jaren als bijrijdster diverse paarden te hebben gereden heb ik vorige jaar dan eindelijk mijn eigen paard Jaromir LL gekocht bij Landlust.

Ik had meteen een klik met Laurie en haar visie op paarden. Zij begeleidt mij nu wekelijks met de opleiding van mij en Jaromir LL. Hij is jong en ondeugend en ik niet meer de durfal van vroeger….en ik heb de droom om ooit een Z-proef te rijden. Laurie's lessen zijn altijd inspirerend en in al die jaren heb ik nog nooit zo fijn en duidelijk les gehad. Ze kan mij uitleggen wat er gebeurt maar ook vooral "hoe” ik moet rijden. Naast het rechtrichten en de balans bewaren wordt ook alles aan mij gecorrigeerd. Als de les klaar is, verheug ik mij altijd weer op de volgende dag om zelf aan de slag te gaan.

Met veel rust, respect maar ook met discipline en consequent zijn we nu op weg naar hopelijk een eerste wedstrijd."

 
 
Jozien van den Eijnden
"Laurie en Landlust zijn een oase. Ik mag er rijden op Ragna LL, een prachtige merrie opgeleid door Laurie zelf. Ragna is het eerste 'pittige paard' dat ik rijd. Ze is zo vlug en sensibel; ik leer iedere keer dat ik erop zit, weer meer. Dat te mogen ervaren is al een cadeau op zich. Laurie geeft mij het vertrouwen dat ik met dit paard om kan gaan en had zoveel begrip voor mijn initiële spanning, dat ik er nu niet eens meer aan denk om iets spannend te vinden. Ragna en ik zijn een heuse combinatie aan het worden en dat is echt te gek!

Laurie geeft vol aandacht les, op precies die manier en onderdelen die het paard en ik nodig hebben. Vanuit haar altijd positieve blik werken we aan rust en ontspanning en harmonie. Ik leer te voelen wat er nodig is en daarop te vertrouwen, in plaats van op de regeltjes die ik in mijn hoofd had. Na een les ben ik áltijd blij en tevreden.  

Bovendien is Landlust een heel fijne plek met lieve mensen op het erf."