Landlust Healing

 

Waarom:
Op Landlust hebben we een stal vol met prachtige, werkwillige sportpaarden, maar iedere keer was er weer iets met een van hen, waardoor ik niet fijn kon trainen. Niks dramatisch, maar ze liepen net niet lekker, hadden wat spanning in hun rug, een vervelend kuchje of een andere vage klacht. Alle randvoorwaarden waren goed, want al mijn sportpaarden zijn voor aanvang van hun sportcarrière röntgenologisch goedgekeurd. Aan de buitenkant zien ze er geweldig uit, maar als ik met ze bezig was, merkte ik toch dat er iets in de weg zat. Door een gebroken voet, jawel, er ging zo’n tientonner op staan, kon ik lange tijd noodgedwongen niet rijden. Voordeel was dat ik toen wel alle tijd had om mij te verdiepen in hoe ik al mijn paarden weer op de rit en topfit zou kunnen krijgen. En ik heb dat gevonden in de INTEGRA-methode. De Landlust-paarden, de pensionpaarden en mijn familie zijn in die lange periode de gewillige en ultieme testpaarden en -personen geweest. En het resultaat is verbluffend. Ik ben weer heerlijk aan het rijden met gezonde, blije paarden en alle pensionpaarden zitten goed in hun vel en bezorgen hun eigenaren weer veel plezier.
  Afbeelding invoegen

 

Wat is het:
Ik ga te werk volgens de INTEGRA-methode, dit staat voor Integratie Natuurlijke Therapieën en Energetische Geo Reflex Analyse en is een methode om snel en effectief de oorzaak van klachten op te sporen en te behandelen. INTEGRA is zowel gericht op het stellen van een diagnose als op het bepalen van een oplossing op basis van voeding, leefwijze en natuurlijke medicatie. Een dierenarts kijkt vaak van buiten naar binnen. Middels INTEGRA kijk ik van binnen naar buiten. Ik ben zeker geen dierenarts, maar ik geloof wel dat gezondheid gestoeld is op meer dan alleen symptoombestrijding. In Duitsland lopen ze qua gezondheidszorg een stap voor op Nederland, want daar is samenwerking tussen een reguliere dierenarts en een homeopatische arts al lang heel gebruikelijk. Alleen door de verschillende problemen bij de bron aan te pakken, vindt er herstel plaats!

Afbeelding invoegen

Wat doe ik:
Met behulp van een biotensor ga ik op zoek ga naar vervelende schimmels, bacteriën, parasieten en virussen, die zorgen voor onbalans van het paard. Door een bepaalde onbalans krijg je allerlei vage klachten bij je paard, zoals:

Gedragsverandering;
Werk weigeren/staken;
Extreem veel psychische spanning, die het paard niet af kan laten vloeien;
Paard blijft strak en lijkt niet los door zijn lijf te kunnen bewegen;
Zeer kijkerig zijn;
Onrustige aanleuning;
Headschaking;
Onregelmatig lopen;
Hormonale problemen.

Hoe doe ik het:
Door met energetische impulsen te werken krijg ik als vanzelf hun problemen en oplossingen door. Wat ik doe lijkt voor een buitenstaander misschien wel op hocus pocus, maar de resultaten zijn heel vaak verbluffend. Ik pretendeer zeker niet alle narigheid in Paardenland op te kunnen lossen, maar ik kan op deze manier wel mijn steentje bijdragen. Iedereen wil immers een gelukkig en goedgehumeurd paard op stal en onder het zadel! En natuurlijk had ik deze behandeling kunnen bewaren voor alleen mijn eigen paarden, maar met mijn grote ‘paardenhart’ help ik het liefst alle paarden een stap vooruit!

Binnenkort kun je op deze pagina verschillende ervaringen lezen!

 

Afbeelding invoegen