Landlust Levenskracht

(Healing voor mens en dier)

Iedereen wil zich optimaal fit voelen en energiek zijn en voor onze dieren wensen we hetzelfde. Nu is dat vaak helaas om verschillende redenen niet het geval. Bijvoorbeeld door een overbelasting van zware metalen of chemische toevoegingen, maar ook door een verminderde immuniteit. Dit laatste zorgt voor een toename van vervelende schimmels, bacteriën, parasieten en virussen.
 
Afbeelding invoegen
 
We ondervinden in de huidige tijd te vaak stress en druk en ook dit zorgt voor blokkades, waardoor energie alleen maar afneemt en als gevolg daarvan klachten de kop opsteken. Daarbij kan het gaan om:

Regelmatig terugkerende ontstekingen, bijvoorbeeld in gewrichten;
Verschillende allergieën;
Acne en andere huidproblemen;
Chronische vermoeidheid;
Depressieve gevoelens;
Ernstige onzekerheid, het gevoel niet gezien te worden;
Verschillende varianten van autisme.
 
Afbeelding invoegen 
 
Ook bij dieren zie je heel duidelijk dat door verkeerde voeding of (over)spanning ze steeds meer lichamelijke en/of psychische klachten opbouwen, zoals bijvoorbeeld:
 
Extreem angstig of agressief gedrag;
Werk weigeren of staken;
Onverklaarbare onregelmatigheid;
Headshaking;
Straalkanker;
Hormonale problemen.
 
Als je mij om hulp vraagt, lees ik jou of je dier eerst uit tijdens een uitgebreide intake. Hierbij komen al de belangrijkste verstoringen naar voren.  Vervolgens ga ik uitmeten wat nodig is om de kwalen op te lossen, waardoor jij of je viervoeter weer fit en energiek worden. Daarnaast geef ik een energetische behandeling, waardoor erge blokkades al verdwijnen en het lichaam alvast een zetje in de goede richting krijgt. Door de combinatie van uitmeten en energetisch behandelen verloopt het herstelproces sneller.
 
Afbeelding invoegen 
 
Bij een energetische behandeling hef ik emotionele, psychische en lichamelijke blokkades op, waardoor je weer in balans komt. Hoewel mijn behandeling geen pijn doet, gebeurt er van alles in je lichaam omdat er veel loskomt.  Na een behandeling kun je het beste twee rustige dagen incalculeren, omdat je even moe kunt zijn van alles wat je hebt losgelaten. De energetische behandeling werkt heel lang door in je lijf. Een enorme aanrader als je veel piekert en je hoofd maar door blijft malen.
 
Een behandeling van mens of dier gebeurt volledig op eigen risico en kan te allen tijde worden gestopt.

Contact: lauriejansen1@hotmail.com of 06 28438547

Ervaringen:

"In de zomer van 2021 liet ik mijn paard behandelen door een cranio sacraaltherapeut. Mijn paard had echter een klacht die we maar niet opgelost kregen en ik kreeg de tip om Laurie te laten komen om Integra therapie toe te passen. Ik was wat sceptisch, maar ook nieuwsgierig en ik wilde natuurlijk hulp bij die langdurige klacht. Laurie kwam en haar puurheid en rust vielen direct op. Ze ging aan de slag met mijn paard en mijn Shet en het bleef niet bij die ene behandeling. Laurie heeft zoveel voor ons betekend. Het sceptische heb ik direct laten varen en zelfs toen mijn Shet in de winter heel ziek was verkoos ik Laurie boven de dierenarts en daar ben ik nog altijd heel erg blij mee. Je moet wat verder kijken dan de gangbare zaken, maar wat ben ik blij met die tip die we toen kregen.

 

 
Inmiddels is mijn paard aan het herstellen, dat kost tijd, maar Laurie weet precies welke supplementen, welk voer etc mijn paard nodig heeft om beter te worden. Ook mijn hond begrijp ik beter en krijgt de juiste voeding waardoor zij als senior net weer wat beter (nog) ouder kan worden. De Roemeense hond van mijn ouders heeft een fantastische healing gehad waardoor zij veel minder angst heeft en we echt zo’n verschil zien in haar gedrag.
 
Ik heb twee vriendinnen geadviseerd contact met Laurie op te nemen ivm hun honden. Als ze dat niet hadden gedaan, waren die honden er nu hoogstwaarschijnlijk niet meer geweest.
 
Een paar weken geleden heb ik mezelf een healing cadeau gedaan. Wat een mooie ervaring die nog lang na suddert. Het bracht me meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Mijn oudste dochter mag binnenkort ook bij Laurie op de tafel.
 
Het pure, niet commerciële vind ik zo mooi aan haar. Je voelt gewoon dat ze alles wat ze doet echt doet uit liefde, uit zorg, uit graag willen helpen. Ze oordeelt niet, maar maakt verbinding en komt echt tot de kern van het probleem.
 
Kortom, ik raad het iedereen aan. Voor problemen met huilende of niet slapende baby’s, pittige peuters of ‘lastige’ pubers, dieren met vage klachten, zaken waar je zelf tegenaan loopt. Bij elk probleem wat ik ook lees of hoor, denk ik alleen maar: bel Laurie, want ik gun iedereen een healing van haar!"

 

*****

"Naast het behandelen van haar paarden zet Laurie haar kennis en vaardigheden in bij mensen.  Ik heb geen enkele kennis in deze materie, maar ben zeker nieuwsgierig. Ik geloof dat er nog veel is wat wij (techneuten) niet begrijpen, maar zie ook dat het gewoon werkt. Ik had al gehoord hoe de paarden reageren op hun natuurlijke manier en welke positieve resultaten er op volgen. Daardoor leek het mij de moeite waard zelf een afspraak te maken om mijn kwalen en haperingen eens aan te pakken. 
Laurie neemt de tijd voor een grondig vooronderzoek om vast te stellen welke functies en organen ondersteuning kunnen gebruiken. Zij werkt met mooie natuurlijke producten die het lichaam ondersteunen en tot zelfherstel aanzetten. Uiteindelijk krijg je een duidelijk advies met wat te gebruiken en de bijbehorende doseringen.
Ook wilde ik graag een  behandeling om mijn rugpijn wat te kunnen verlichten.  Laurie werkt met haar eigen energie, pendel en veel verschillende stenen met hun specifieke eigenschappen aan de chakra's in het lichaam.
Dit heeft direct effect op mijn lijf, de rugpijn is weg en als bonus is de zwaarte uit mijn lijf, de spanning uit mijn schouders en is er rust in mijn hoofd.  Inmiddels zijn we al een aantal weken verder en ervaar ik nog steeds de positieve effecten. Ook heb ik een veel betere focus op mijn bezigheden.
Een heerlijk gevoel weer mezelf te zijn.
Ik gun iedereen de tijd en aandacht van Laurie! Wat zij kan betekenen voor mens en paard is zo bijzonder. Dankjewel Laurie, je bent een enorm fijn mens!"
 
***** 

"Mijn moeder is de 90 gepasseerd. Zij wordt geplaagd door wisselende, kortdurende lichamelijke klachten. Ook kan zij last hebben van angst of stress en dit maakt haar erg onrustig. Dit is erg verdrietig voor haar.
Door mijn eigen ervaringen , gun ik mijn moeder de hulp van Laurie. Helaas is mijn moeder niet in staat om regelmatig bij Laurie af te spreken.  Laurie helpt mijn moeder op afstand, als daar behoefte aan is.
Het is heerlijk om te zien dat mijn moeder nu veel minder last heeft van onrust en angsten. Zij is weer ontspannen  en positief. De plagende pijntjes trekken weer weg. Kwaliteit van haar leven wordt hierdoor echt verbeterd. Dat is zo bijzonder, eigenlijk onbetaalbaar, gewoon goud waard!
Laurie, wij gunnen jou minstens zoveel positiefs terug als je deelt met anderen."
 
*****
 
"Mijn ervaring met Laurie is prachtig. Laurie heeft mij namelijk de afgelopen weken goed in mijn kracht gezet.
Dit door middel van de nodige voedingssupplementen afgestemd op mijn persoonlijke behoefte en het op
gang brengen van mijn helingsproces. Ik vind het een bijzondere ervaring dat Laurie door middel van energie,
mijn (onder)bewustzijn kan aanspreken en activeren, zodat ik nu weer de moed, kracht en de positiviteit voel om bij mezelf te kunnen blijven, mezelf verder kan ontwikkelen en durf te manifesteren naar het leven van mijn dromen in plaats van te blijven hangen in beperkende conditioneringen en overtuigingen over mijzelf en hoe het hoort.
Daarnaast is het ook echt een uitje om naar Laurie te gaan vanwege de gezelligheid en de mooie locatie van
waaruit zij werkt." 
 
"U kent het vast wel, in reguliere diergeneeskunde is je paard "gezond”, maar als bezorgde eigenaar heb je dat onderbuikgevoel….er is iets. Nou ik ken dit gevoel helaas maar al te goed. Achteraf gezien was mijn paard bij de aanschaf al niet gelukkig wat zich uitte in frustratie, boosheid en stalondeugden die steeds verder toenamen. We raakten beiden het plezier en vertrouwen in elkaar kwijt met alle gevolgen van dien. Verschillende specialisten, met ieder een andere kijk en mening met de uiteraard bijbehorende dure poedertjes, supplementen en andere zeer kostbare "lapmiddelen”, verder was ik een desillusie rijker en een stuk armer. 
Ik hoorde in mijn omgeving verhalen van Laurie en haar energetische aanpak van problemen bij haar eigen paarden met verbluffende resultaten. Nieuwsgierigheid is een gave, geen zonde en met enige sceptische terughoudendheid heb ik contact opgenomen met Laurie. Ik legde de problematiek uit en Laurie, die nog in de ontdekkende fase zat op dit gebied, zag het wel zitten met mijn paard. Baat het niet dan schaadt het niet was mijn insteek.
Wat ben ik blij met mijn nieuwsgierigheid en Laurie haar "gave”. Ik heb de ontwikkeling van de werkwijze van Laurie en de weerslag hiervan op mijn paard van dichtbij mee mogen maken. Al na de eerste behandeling was ik verbaasd, verrast, was dit toeval? Nou nee! Er zat haar zoveel dwars, eindelijk kreeg ik antwoorden zowel letterlijk als figuurlijk! Mijn paard gaf goed aan wat ze wilde en Laurie vertaalde dit in een traject van homeopathische middelen om haar weer op de rit te krijgen in combinatie met energetische behandelingen om de resterende blokkades op te heffen.  
Het resultaat is inderdaad verbluffend te noemen. Er staat nu een trots, open en evenwichtig paard op stal die er weer toe doet. Het vertrouwen en plezier groeit weer tussen ons en daar ben ik Laurie erg dankbaar voor.
Sceptisch zal ik altijd wel blijven, maar zeker niet op dit gebied!"