Afbeelding invoegen
 
Amelia LL
 
Amelia LL is dochter van Leonora LL in combinatie met de Gelderse hengst Parcival. Laurie heeft haar een goed jaar uitgebracht in de sport. Hoewel geen gemakkelijke dame om mee op wedstrijd te gaan vanwege haar sensibele karakter, beschikte ze wel over heel veel loop- en werklust. De combinatie reed bijna altijd in de prijzen. Amelia LL is gestart tot in de klasse Z1. Als zevenjarige hebben we Amelia voor de eerste keer aangeboden op de keuring. Ze verdiende niet alleen het ster- en vervolgens het keurpredicaat, maar kreeg tevens een uitnodiging voor de Nationale Merriekeuring. Daar werd ze in de finale vijfde. Inmiddels is ze röntgenologisch ook PROK goedgekeurd en werd met het behalen van dat certificaat dus elite.


Nakomelingen:
2014  Julia Amelia LL (v. Vivaldi)
2016  Lieve Amelia LL (v. George Clooney)
2017  Mooie Amelia LL (v. Desperado)
2018  Nova Amelia LL (v. Feinrich)
2019  Orlando Bloom (v. Feinrich)
2020  Paso Adelante LL (v. Blue Hors St. Schufro)
2021   Regentes Amelia LL (v.Sezuan's Donnerhall)
 
 
Afbeelding invoegen
  Ciao Bella LL 

Is een dochter van Leonora LL in combinatie met Casantos. Deze schimmelmerrie is door Laurie uitgebracht tot in de klasse Z2. Een sterk gebouwd paard met zeer goede verbindingen en een krachtige galop. Qua karakter sensibel maar goudeerlijk.

            
 
2020  Promessa di Ciao LL (v. Fürst Dior)
2021   Hengstveulen van (Fürst Toto)
 
 
Afbeelding invoegen
 

Dancing Jazz LL 

Is een dochter van Leonora LL  en een correct gebouwde merrie met een sterke manier van bewegen.  Een eerlijk karakter, maar wel een echte Jazz. Toen Laurie een keer met haar ging trainen in een nabijgelegen binnenmanege, schrok ze zo van een passerende vrachtwagen, dat ze door de voordeur de trailer uitklom. Daarom is ze nooit in de sport uitgebracht, hoewel ze uiteindelijk aan haar ondoordachte ontsnappingspoging niets heeft overgehouden. 
2016   Love to Dance LL (v.Danser)  gekocht\in opleiding bij wereldkampioenen Jan en Wilbrord vd Broek
2018   Next Dance LL (v.Danser)
2020  Parsifal LL  (v.Geniaal)
2021   Rise & Dance LL (v.Giano)
 
 
 
Afbeelding invoegen
  Fiducia LL

Is door Laurie uitgebracht in de sport tot de klasse M2.  Met een vader als Jazz zoals bekend een beetje kijkerig, maar goudeerlijk en nooit gemeen. In de omgang een van onze liefste merries. Ze komt uit Leonora LL, de preferente prestatie sportmerrie van Elegant. 


 2019:  Ook Mooi LL (v.Atze)
 2020: Peter Pan LL
 2021:  Robinia Fiducia LL
  
 
 
Afbeelding invoegen
  Gerida LL

Deze bloedmooie blikvanger is bij ons op stal geboren. Ze is een dochter van Charmeur en komt uit Aïda. Bij het zadel mak maken is het helemaal misgegaan en dat is ook nooit meer goed gekomen.  In de omgang is ze gelukkig wel geweldig lief en braaf en daarom hebben we besloten deze Prok en  voorlopig keurmerrie toch in te zetten voor de fokkerij. 


2021:  Ruitenheer LL (v.Fürst Dior)
 

 
Afbeelding invoegen   Hymne LL

Is een hele mooie dochter van Grand Prix en Olympiade-hengst Johnson. Zij verhuisde als sportpaard naar België, maar kwam terug vanwege een niet erfelijke blessure. Ze is ster (ext) en komt uit de keursportmerrie Ragna LL (v.Dublin). 

 
2021:  Rayna fra Hymne LL (v.Lennox) 
 
  
 
Afbeelding invoegen
  Honora LL

Is net als Gerida een dochter van Charmeur. Zij komt uit elitemerrie Vita est Bella LL. Een bloedmooie merrie zowel aan de hand als onder het zadel. De bedoeling was om haar door te rijden in de sport, maar ze gaf zulke mooie veulens, dat we het eigenlijk jammer vonden om haar gust te houden. Mocht het drachtig worden een jaar niet lukken dan wordt ze alsnog in de sport uitgebracht. 


 2019:  Omnia Nora LL (v. Fürst Jazz)
 2020:  Portia Nora LL (v. Feinrich)
 2021:   Raina di Nora LL (v. Fürst Zonik)
 
 

Afbeelding invoegen   Wendie

Last but not least: eigenlijk hadden we al genoeg fokmerries, maar de fokker/eigenaar van Wendie besloot te stoppen met paarden houden en toen kwam Wendie te koop. Een prachtige voorlopig keurmerrie van goede komaf. Haar vader is Parcival en moeder de preferente stermerrie Merel (v.Zichem), een volle zus van de goedgekeurde Gelderse hengst Sirius. Wij zijn heel blij met haar! 2019:  Oliveiro LL (v. Blue Hors Fifty Cent)
 2020:  Pheline LL (v. Blue Hors Fifty Cent)
 2021:   Reine da Vie (v. D'Avie)