29-2-2020

Wij hebben een super leuk nieuwtje! En zijn mega enthousiast, want vanaf 7 maart komt Joëlle van Beek Horsetraining iedere drie weken onze kant op om ons te begeleiden en te trainen in het grondwerk.  
 
Absolute aanrader als je je paard wilt leren 'lezen' waardoor je samen makkelijker de ontspanning kunt vinden. Joelle legt het heel erg duidelijk uit en zeker weten dat je met nieuwe inzichten en kennis naar huis gaat. Stuur een pb voor info en als je je aan wilt melden. Je mag mij uiteraard ook bellen of appen: 0628438547. Koffie en thee staan klaar, tot dan!

  Afbeelding invoegen    


 
 
30-1-2020

Zo, en nu samen met Sanne een paar dagen genieten van de KWPN-Hengstenkeuring in Den Bosch. Het nuttige met het aangename verenigen, want ook alvast kijken naar potentiële vaderpaarden voor dekseizoen 2020!
  Afbeelding invoegen
 
 
 
     
08-11-2019
 
 
Afgelopen week kregen we heel erg leuk nieuws! Namelijk een belletje van een mevrouw uit Oostenrijk, die de door ons gefokte Inizio LL (v. Davino) sinds kort in haar bezit heeft. Ze was gaan speuren en zodoende vond ze ons. Super leuk want wij waren hem uit het oog verloren. Ze vertelde dat ze er ontzettend blij mee is en dat hij zo’n dapper karakter heeft!

  Afbeelding invoegen     
 
 
08-10-2019 

Samen opgegroeid en zoveel van haar geleerd,

maar gisteren de moeilijke beslissing moeten nemen om haar in te laten slapen.

Ze was pas 22 jaar en had haar heel graag nog een paar jaar bij me gehouden,

maar ze had zoveel pijn dat laten gaan de enige optie bleek.

Liefhebben is ook loslaten.

Bedankt, lieve Petunia. Je hebt voor altijd een plekje in mijn hart!

 

       Afbeelding invoegen
 

30-09-2019
 
Alle fokmerries zijn weer gescand en er zijn er zeven drachtig! Na de prachtige collectie veulens van het afgelopen jaar kijken we nu weer uit naar de nieuwe lichting. En dan is altijd het voornaamste, dat zowel merrie als veulen gezond zijn!
We verwachten in 2020 nakomelingen van oa: Fürst Dior, Feinrich, Blue Horse Fifty Cent, For Final, Geniaal, Imposantos en Blue Horse St Schufro.
      Afbeelding invoegen
   
03-08-2019
 
Mooier en opwaartser kun je ze haast niet maken!

  Afbeelding invoegen    

De For Sale-pagina is weer up to date!
 
Als je jaarlijks verschillende veulens fokt, ontkom je niet aan verkopen. Helemaal niet erg, we proberen fijne paarden te fokken, waarmee andere mensen veel plezier krijgen/hebben. Er staan weer verschillende 'nieuwe' paarden te koop, dus neem vooral een kijkje onder het kopje "For Sale". 

  Afbeelding invoegen     
 
 

Heel hard werken is eraan vooraf gegaan, want we willen natuurlijk dat het bedrijf op onze eerste open dag er zo mooi mogelijk uitziet. Verwacht geen gouden knoppen op
de stallen of andere luxe zaken, maar wel veel liefde voor onze viervoeters. Bent u geïnteresseerd in onze paarden, benieuwd naar onze visie in het houden en opvoeden
van jonge paarden om 11 augustus 2018 openen we onze staldeuren van 12.00 tot 17.00 uur.
  Afbeelding invoegen

Sommige paarden hebben gewoon de looks, zoals deze beeldschone jaarlingmerrie van Bretton Woods   Afbeelding invoegen
  
Veulentijd is weer begonnen; even mooi als spannend. Er kan immers zoveel misgaan, dat kun je iedere dag opnieuw op internet lezen. Gelukkig hier allemaal gezond geboren en we zijn er blij mee!
  Afbeelding invoegen

Van de meeste paarden weten we na verkoop wel waar ze blijven en komen ze ook nog regelmatig tegen. Een van onze, eerste verkochte paarden was Orchidee LL. Een Gelderse merrie met een superkarakter. Laurie was succesvol tot in de klasse Z1 met haar alvorens we haar verkochten en ze terecht kwam bij de familie Jongbloed. Onlangs bereikte ons het bericht dat deze vrolijke vosmerrie was overleden op bijna
22-jarige leeftijd. Ik weet het, het hoort erbij, maar het is toch altijd weer naar om te horen.

  Afbeelding invoegen

2017 is voor ons een mooi jaar om op terug te kijken. Niet omdat alles probleemloos ging, dat lukt bij niemand, maar van onze tegenslagen hebben we geleerd en ze omgezet in iets positiefs. Van de mooie momenten hebben we immens genoten en die koesteren we dan ook nu nog! Alle nieuwe eigenaren van onze Landlust-Paarden bedankt voor het vertrouwen en iedereen een gelukkig, gezond en geweldig 2018 gewenst!

  Afbeelding invoegen