Hou voor ons actuele aanbod 'paarden te koop' ook onze FB-pagina Landlust Horses goed in de gaten!
 
Afbeelding invoegen 
 
Oliveiro LL
 
Deze inmiddels tweejarige ruin van Blue Hors Fifty Cent uit de voorlopig keurmerrie Wendie (v.Parcival) is een hele fraaie verschijning. Bewegen doet deze blikvanger met opvallend veel balans, expressie en afdruk. Daarnaast heeft hij een heel vriendelijk en zachtmoedig karakter. Hij is van goede komaf, want zijn moeder heeft met meerdere veulens op de keuring bovenaan meegelopen en de goedgekeurde hengst Sirius komt uit dezelfde merrielijn. Natuurlijk mag je er op deze leeftijd nog niet op rijden, maar het is wel ideaal om in aanloop daarop veel ermee bezig te kunnen zijn. Zodat Oliveiro kan wennen aan jou en jij aan dit fijne paard. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! 
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 

Ook Mooi LL
Deze blikvanger loopt over van kwaliteit, stijgt letterlijk op met draven en is super taktvast. Een enorm mooi en sterk dressuurmodel. Door iets ongelijke voorvoeten valt hij in een lagere prijsklasse. Dus wie een mazzeltje zoekt: hier is hij dan, de topper in de dop! Deze blonde vos is een zoon van Atze uit onze sportmerrie Fiducia LL (Jazz x Elegant). Zijn stokmaat is momenteel 1.62 m, maar hij is tweeënhalf jaar en dus nog volop in de groei.

Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen

 

 
  
Omnia Nora LL
 
Is een inmiddels tweejarige merrie van Fürst Jazz uit de voorlopig keurmerrie Honora LL (Charmeur x elite sport v. Parcival). Uit haar moeder hebben we nog twee dochters, dat betekent dat we er eentje willen verkopen. Omnia is een bloedmooie en super chique vos met heel veel charme en uitstraling. Ze is veel in de hand geweest en heeft een heel plezierig karakter. Kom gerust eens bij haar kijken!
 
Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen

 
 
Raina di Nora LL

Raina di Nora LL is de halfzus van Omnia Nora LL en een prachtig merrieveulen met als vader Fürst Zonik. Van haar moeder de voorlopig keurmerrie Honora LL (v. Charmeur) hebben we op Landlust inmiddels een fraaie tweejarige en een even mooie jaarling-dochter rondlopen. Dat betekent dat we voor Raina een nieuwe liefhebber zoeken. De grootmoeder van Raina is de NMK-merrie Vita est Bella LL (v. Parcival). Raina beschikt over een correct exterieur met drie hele goede basisgangen en veel uitstraling. Daarnaast heeft ze een vriendelijk en mensgericht karakter.

 

 Afbeelding invoegen
   
    Afbeelding invoegen

 


 
 

 Paso Adelante LL (nu een jaarling)

 


Afbeelding invoegen

  Afbeelding invoegen

 

  Afbeelding invoegen

 

Paso Adelante betekent een stap voorwaarts en dat is zeker van toepassing op deze zoon van Blue Hors St. Schufro. Een correct gebouwde bodybuilder met veel kracht en afdruk in zijn manier van bewegen. Hij is handzaam en goed aan de maat. Zijn moeder is de elite sportmerrie Amelia LL (v. Parcival). De bij ons geboren hengstveulens mogen overigens bij ons in de opfok blijven. 

 

Peter Pan LL  (nu een jaarling)

 

Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
 

 

Peter Pan LL is ons dit jaar laatst geboren veulen. We hebben hem niet voor niets deze naam gegeven, want hij stijgt echt op als hij gaat bewegen. Hij is een zoon van For Final (v. For Romance). Deze blikvanger won als vierjarige de sporttest in Münster-Handorf. Moeders vader van For Final is Dimaggio en iedereen heeft nog de nakomelingen van deze hengst op het netvlies staan op de verschillende WK’s Jonge Dressuurpaarden. De moeder van Peter Pan is sportmerrie Fiducia LL (v. Jazz). Dit veulen is een correct gebouwde bodybuilder met veel kracht en afdruk in zijn expressieve manier van bewegen. Daarnaast is hij voor zijn leeftijd heel goed aan de maat en, niet onbelangrijk, hij heeft een handzaam en zeer mensgericht karakter. 

 

Upcoming stars!

We hebben hier verschillende paarden te koop. Op Landlust geboren en opgegroeid! Interesse? Neem contact op met ons: 06 28438547. 

Afbeelding invoegen