Hou voor ons actuele aanbod 'paarden te koop' ook onze FB-pagina Landlust Horses goed in de gaten!
 
Afbeelding invoegen 
 
Oliveiro LL
 
Deze inmiddels driejarige ruin van Blue Hors Fifty Cent uit de voorlopig keurmerrie Wendie (v.Parcival) is een hele fraaie verschijning. Bewegen doet deze blikvanger met opvallend veel balans, expressie en afdruk. Daarnaast heeft hij een heel vriendelijk en zachtmoedig karakter. Hij is van goede komaf, want zijn moeder heeft met meerdere veulens op de keuring bovenaan meegelopen en de goedgekeurde hengst Sirius komt uit dezelfde merrielijn. Natuurlijk mag je er op deze leeftijd nog niet volop op rijden, maar het is wel ideaal om in aanloop daarop veel ermee bezig te kunnen zijn. Zodat Oliveiro kan wennen aan jou en jij aan dit fijne paard. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! 
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
  
Omnia Nora LL
 
Is een inmiddels driejarige merrie van Fürst Jazz uit de voorlopig keurmerrie Honora LL (Charmeur x elite sport v. Parcival). Uit haar moeder hebben we nog twee dochters, dat betekent dat we er eentje willen verkopen. Omnia is een bloedmooie en super chique vos met heel veel charme en uitstraling. Ze is veel in de hand geweest en heeft een heel plezierig karakter. Kom gerust eens bij haar kijken!
 
Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen

 

 Paso Adelante LL  (2 jaar)

 


Afbeelding invoegen

  Afbeelding invoegen

 

  Afbeelding invoegen

 

Paso Adelante betekent een stap voorwaarts en dat is zeker van toepassing op deze zoon van Blue Hors St. Schufro. Een correct gebouwde bodybuilder met veel kracht en afdruk in zijn manier van bewegen. Hij is handzaam en goed aan de maat. Zijn moeder is de elite sportmerrie Amelia LL (v. Parcival). De bij ons geboren hengstveulens mogen overigens bij ons in de opfok blijven. 

 

Peter Pan LL  (nu twee jaar)

 

Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
 

 

Peter Pan LL  hebben we niet voor niets deze naam gegeven, want hij stijgt echt op als hij gaat bewegen. Hij is een zoon van For Final (v. For Romance). Deze blikvanger won als vierjarige de sporttest in Münster-Handorf. Moeders vader van For Final is Dimaggio en iedereen heeft nog de nakomelingen van deze hengst op het netvlies staan op de verschillende WK’s Jonge Dressuurpaarden. De moeder van Peter Pan is sportmerrie Fiducia LL (v. Jazz). Dit veulen is een correct gebouwde bodybuilder met veel kracht en afdruk in zijn expressieve manier van bewegen. Daarnaast is hij voor zijn leeftijd heel goed aan de maat en, niet onbelangrijk, hij heeft een handzaam en zeer mensgericht karakter. 

 

Upcoming stars!

We hebben hier verschillende paarden te koop. Op Landlust geboren en opgegroeid! Interesse? Neem contact op met ons: 06 28438547. 

Afbeelding invoegen