Raina di Nora LL

Raina di Nora LL is een prachtig merrieveulen met als vader Fürst Zonik. Van haar moeder de voorlopig keurmerrie Honora LL (v. Charmeur) hebben we op Landlust inmiddels een fraaie tweejarige en een even mooie jaarling-dochter rondlopen. Dat betekent dat we voor Raina een nieuwe liefhebber zoeken. De grootmoeder van Raina is de NMK-merrie Vita est Bella LL (v. Parcival). Raina beschikt over een correct exterieur met drie hele goede basisgangen en veel uitstraling. Daarnaast heeft ze een vriendelijk en mensgericht karakter.

 Afbeelding invoegen
   
    Afbeelding invoegen


 
 

 Paso Adelante LL (nu een jaarling)

 


Afbeelding invoegen

  Afbeelding invoegen

 

  Afbeelding invoegen

 

Paso Adelante betekent een stap voorwaarts en dat is zeker van toepassing op deze zoon van Blue Hors St. Schufro. Een correct gebouwde bodybuilder met veel kracht en afdruk in zijn manier van bewegen. Hij is handzaam en goed aan de maat. Zijn moeder is de elite sportmerrie Amelia LL (v. Parcival). De bij ons geboren hengstveulens mogen overigens bij ons in de opfok blijven. 

 

Peter Pan LL  (nu een jaarling)

 

Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
 

 

Peter Pan LL is ons dit jaar laatst geboren veulen. We hebben hem niet voor niets deze naam gegeven, want hij stijgt echt op als hij gaat bewegen. Hij is een zoon van For Final (v. For Romance). Deze blikvanger won als vierjarige de sporttest in Münster-Handorf. Moeders vader van For Final is Dimaggio en iedereen heeft nog de nakomelingen van deze hengst op het netvlies staan op de verschillende WK’s Jonge Dressuurpaarden. De moeder van Peter Pan is sportmerrie Fiducia LL (v. Jazz). Dit veulen is een correct gebouwde bodybuilder met veel kracht en afdruk in zijn expressieve manier van bewegen. Daarnaast is hij voor zijn leeftijd heel goed aan de maat en, niet onbelangrijk, hij heeft een handzaam en zeer mensgericht karakter. 

 

Upcoming stars!

We hebben hier verschillende paarden te koop. Op Landlust geboren en opgegroeid! Interesse? Neem contact op met ons: 06 28438547. 

Afbeelding invoegen