Laurie vd Berg-Jansen
 
Is geboren in Zoelen op 30 maart 1987. Sinds haar negende zit ze in het zadel en vanaf haar tiende jaar reed ze wedstrijden in drie verschillende disciplines: dressuur, springen en eventing. Op haar negentiende al kreeg zij van de KNHS de ruiterster uitgereikt. Deze onderscheiding krijg je alleen als je meerdere paarden vanaf groen opgeleid hebt tot een hoger niveau, bijvoorbeeld Z2-dressuur en/of ZZ-springen. 
 

 
Afbeelding invoegen
 
  
 
 
Inmiddels heeft ze bij elkaar opgeteld dertig pony's en paarden opgeleid tot en uitgebracht in de klasse Z of hoger. In zowel de dressuur als het springen.
 
Een jaar na het behalen van deze mijlpaal heeft zij de KNHS ORUN-cursus tot instructrice gevolgd en inmiddels geeft ze bijna dagelijks instructie aan verenigingen of privéklanten. Lessen kan op Landlust of aan huis.                 
 
Tevens begeleidt ze een aantal combinaties op wedstrijd, want vaak lukt thuis rijden beter dan op wedstrijd, waarbij zenuwen zeker een rol spelen. Naast lesgeven rijdt Laurie verschillende dressuurpaarden voor andere eigenaren. In een aantal gevallen brengt ze deze ook uit op wedstrijd. Laurie is klassiek geschoold en dat betekent dat zowel in het  lesgeven als in het rijden de nadruk ligt op het van achteren naar voren rijden. Dus het paard op het achterbeen en van de hand af in plaats van op de voorhand met heel veel gewicht in de ruiterhand, zoals je helaas tegenwoordig maar al te vaak ziet!
 
Afbeelding invoegen
 
Teus Jansen
 
Is van jongs af aan melkveehouder geweest en inmiddels gepensioneerd. Naast de koeien was zijn favoriete hobby paardenfokkerij en daarmee tevens grondlegger van het bedrijf Landlust Horses. Hij heeft altijd een voorliefde gehad voor het Gelders Paard. Want meestal lekker nuchter, maar één keer met de klompen over de grond en daar gaan ze al snurkend met de staart erop door de bak. Tevens is Teus jaren met plezier bestuurslid geweest van de KWPN-fokkerijraad Gelders Paard. 
 
 
Afbeelding invoegen
 
Gemma Jansen
 
Was als jong meisje al gek op pony´s en paarden en dat terwijl ze uit een familie komt, die niks met paarden heeft. Ze kocht op jonge leeftijd haar eerste pony van het spaargeld wat ze verdiende met het trimmen van honden. Later kocht ze samen met Teus hun eerste paard waarmee ze ook zijn gaan fokken. Een echte gedeelde passie! Gemma heeft nooit de intentie gehad om wedstrijden te rijden, maar met de kinderen ging ze overal naar toe: dressuur-, spring- en SGW-wedstrijden, niks was te gek. Ze heeft jaren in het bestuur van Paardensportvereniging De Roskam gezeten en hiervan is ze nu erelid. Tevens was ze zes jaar voorzitter van de KWPN-fokkerijraad Gelders Paard. Nu is ze nog actief als voorzitter van Kring rivierengebied. Dus altijd actief in de paardenwereld. In het dagelijks leven is ze werkzaam als journalist/fotograaf voor diverse hippische magazines. De mooie teksten en prachtige foto's op de meeste van deze pagina's komen dan ook bijna allemaal van haar hand.
 
Afbeelding invoegen
 
Niels van de Berg

Man van Laurie en van alle markten thuis. In het dagelijks leven actief als marinier en in de uren daarnaast, heeft jij ervoor gezorgd dat Landlust er weer spic & span uitziet. Steeds bedenkt hij weer dingen die beter en mooier kunnen. Sinds zijn komst heeft Landlust een ware transformatie ondergaan. Samen met Laurie probeert hij van Landlust een prachtig en toekomstbestendig bedrijf te maken, waar paardenwelzijn met stip voorop staat!

 
 
 
 
 
 
  
 
 
Een bedrijf als Landlust in je eentje runnen, is geen doen. We zijn dan ook ontzettend blij met de hulp van Sanne Boers. Al verschillende jaren is deze trouwe steun en toeverlaat ieder vrij uurtje bij ons op het bedrijf te vinden en verricht allerlei hand- en spandiensten, zoals de paarden verzorgen, buitenzetten en klaarmaken voor klanten. Niemand kan mooiere vlechtjes maken dan zij. Daarnaast mest ze stallen en longeert de jonge paarden. Zelf paardrijden doet ze ook graag. Met Aïda bracht ze het tot de M1, met Senecio LL heeft ze al verscheidene winstpunten in de klasse M2. Het doel was dit jaar Z worden, maar Senecio LL heeft een kwakkelzomer achter de rug. Gelukkig lijkt hij weer beter en zijn ze nu weer op de goede weg. Sanne heeft een paardgerelateerde opleiding bij Hogeschool van Hall Larenstein in Velp afgerond alsmede een opleiding tot zadelpasser.
 
 

 
Afbeelding invoegen 
 
  
 
 
Mariska Nout.  Zij is nergens bang voor en de ideale amazone voor het zadelmak maken van onze jonge paarden. 
 
Afbeelding invoegen                              
                
Gemma maakte natuurlijk altijd al prachtige foto´s maar sinds de komst van super stagiaire Nienke Goossens heeft Gemma het iets rustiger. Naast dat Nienke veel rust en gevoel heeft om met paarden om te gaan, heeft ze ook ontzettend veel oog om het perfecte moment vast te leggen. Met fantastische foto´s en video's als resultaat!
   

 
Afbeelding invoegen
 
  
 
 
Oja, en natuurlijk mogen we ons jongste teamlid niet vergeten, Larf de Langneus. Hij is een ster in het opjagen van de paarden (vooral op de momenten dat het niet hoeft) en het verjagen van ganzen, kraaien en eksters uit het weiland.