Oliveiro LL
Blue Horse Fifty Cent x Parcival
2019 
 
Moeder is de Gelderse voorlopig keurmerrie Wendie. 
 
Oliveiro LL is een fantastisch gemodelleerd hengstveulen met een bijzonder expressieve manier van bewegen. Absoluut een veulen met veel toekomstperspectief voor de dressuursport. 


 

 


 

  
 
 
O´neill
 
Zo moet een dressuurpaard eruit zien! 
Prachtig hoofd, mooi front en veel maat. 
O´neill is een nakomeling van bewegingsgeweldenaar Furst Jazz en zijn moeder is Aida. 


  

  
 
 
Mercida 
 
Mercida is een ontzettend lieve maar vooral ook mooie merrie om te zien! Ze heeft een prachtig hoofd, veel front en maat. Ze beweegt met veel souplesse en veer. 
Moeder Aida liep succesvol in het Z2. Kenmerken van Aida die ze doorgeeft aan haar kinderen zijn: haar super werkwillige karakter, mooi hoofdje en de souplesse in het lijf.


 

 

  
 
 
Narcissus LL
 
Is de laatste nakomeling van onze zo geliefde Petunia LL (v. Walser). Hij heeft net zoals zijn moeder een ongecompliceerd karakter en drie super gangen. Wij zeggen altijd wij hebben echte mensenpaarden. Ze krijgen graag aandacht van je en zodra je de wei of de stal inloopt staan ze direct naast je, zo ook Narcissus LL!
Zijn vader is Hennessy en hij wordt succesvol uitgebracht in het ZZ Zwaar. 

 

  
 
 
Next Dance LL
 
Dansen kan hij zeker! Next Dance is een zeer aansprekende ruin. Veel zelfhouding en balans en hij beweegt met veel afdruk. Het type heeft hij absoluut van zijn mooie moeder Dancing Jazz LL (v. Jazz). Zijn vader is de imponerende Gelderse hengst Danser die succesvol wordt uitgebracht in het ZZ Zwaar. 
 

 

  
 
 
Nothing Compares LL
 
Wij waren zo onder de indruk van zijn manier van bewegen als veulen dat we hem de naam Nothing Compares LL hebben gegeven. Mits hij gezond blijft hebben we hoge verwachtingen van hem. Hij is op stand mooi maar zodra hij begint te bewegen blijft je oog hem volgen door zijn lossigheid en expressie!
Zijn vader is Blue Horse Dancetto (v. Dancier).
Als het mogelijk was geweest hadden we zijn moeder Vita est Bella LL teruggedekt met hem maar helaas hebben ze hem gecastreerd vanwege slecht sperma. Hij had een behoorlijk aantal merries gedekt en er waren er uiteindelijk maar drie dragend van hem waaronder dus gelukkig onze merrie!
 
 


 

  
 
 
Ook Mooi LL
 
Het eerste veulen van onze lieve Fiducia LL (v. Jazz) en hij is goed gelukt! Ontzettend mensgericht veulen en hij beweegt net als een klok, super taktmatig en iedere pas is raak!
Vader is de Gelderse Grand Prix hengst Atze.